fbpx
Image Alt

CYCLING

Schwinn Cycling

Ciclismul de interior Schwinn este una dintre cele mai complete culturi si este un “must have” pentru oricine care este in cautarea calitatii si a profesionalismului. Daca exista o cultura a ciclismului de interior pe care trebuie sa o ai, aceea este ciclismul de interior Schwinn.

Schwinn reprezinta cultura originala a ciclismului de interior, creat in anii 90. De-a lungul anilor a evoluat si s-a dezvoltat, transformandu-se in educatia de baza a ciclismului de interior. Toate celelalte ramuri are ciclismului de interior sunt intr-un fel sau altul o copie a acestui tip de ciclism.

Este exerciţiul ideal pentru a îmbunătăţi sistemul cardiovascular. Inima şi plamânii sunt cei care alcătuiesc sistemul cardiovascular, şi cu cât veţi exersa mai mult cu atât veţi imbunătăţii performanţele acestora. Este îmbunătăţit fluxul sanguin în tot organismul şi creşte viteza de distribuţie a oxigenului în corp. Acest lucru poate să ducă şi la reducerea colesterolului şi la o ardere mai bună a grăsimilor. Muzica antrenanta, sugestii si incurajari din partea instructorului, totul este gandit in asa fel incat persoanele care practica acest tip de antrenament sa fie cat mai motivate. Clasa incepe cu o perioada de incalzire urmata de 30-45 minute de antrenament si de 10 minute pentru revenire.

Consum caloric: 350-800