Info si programari : 0745 - 366.000; 0735 - 890.000
LUNI - VINERI : 06:00 - 22:45   |   S : 09:00 - 18:00   |   D : 10:00 - 17:00
fitness cluj, cycling cluj, zumba cluj, masaj cluj, trx cluj, kangoo jumps cluj, dans cluj, aerobic cluj, sala sport cluj, sala cluj
La BiG Fitness rezultatele nu intarzie sa apara!

La BiG Fitness ambitia si perseverenta inving intotdeauna!
 

Nimeni nu spune ca este usor sa luptam impotriva kilogramelor in plus, insa atunci cand exista vointa si motivatie, totul devine realizabil! Noi va oferim motivatia, dvs este necesar sa aveti vointa si impreuna putem ajunge unde va doriti!!
 

Va prezentam cateva exemple demne de urmat!

 
 
In decurs de 10 luni (din Septembrie 2011 pana in Iulie 2012) Cristi, cel mai fidel client la Kangoo Jumps a slabit aproape 50 kilograme frecventand sala de 5 ori pe saptamana si respectand o dieta sanatoasa si echilibrata!
 


 
 
Monica a ales clasele de Kangoo Jumps plus antrenamente personale si a slabit in decurs de 10 luni 10 Kg fara sa urmeze o dieta! Pe langa cele 10 Kg, a dat jos 10 cm din zona soldurilor!
 


 
 
Dan a slabit pe parcursul a 18 luni, 40 de Kg cu ajutorul sedintelor cu un Instructor Personal si un plan alimentar sanatos. De un an de zile reuseste sa isi mentina greutatea undeva la 98 de kg si un corp tonifiat, frecventand sala minim de 3 ori pe saptamana.

 

 
 
Simona, clienta fidela Zumba, a urmat o dieta echilibrata, si-a schimbat radical stilul de viata transformandu-se intr-un an. 40 de kg pierdute sunt dovada amibitiei ei!

 

 
 
Urmand o dieta deloc stricta, Adela a slabit pe parcursul a 4 luni 27 de Kg. Prezenta in sala la toate clasele Zumba, Zumba Toning si Zumba Step.

 

 
 
Anca a ales antrenamentele personalizate cu un Instructor Personal fiind prezenta in sala de 3 ori pe saptamana, o alimentatie corecta, iar in decursul a 10 luni a slabit 20 de Kg. Pielea ei are un tonus de invidiat.
 

 
 
Maria a slabit in 2 luni 4 Kg, in acelasi timp si-a construit abdomenul plus un tonus muscular.

 

 
 

Va asteptam la antrenamente, numai la BIG Fitness!

ANUNTURI
»    Nou sistem abonamente și orar
»    Program Vara 2019
»    Promotie SPA
»   
ARTICOLE
»    PILOXING®
»    Ce este astenia de primavara si cum ii facem fata?
»    Cum lupti cu stresul din perioada examenelor?
»    Cantar de analizare corporala Tanita
EVENIMENTE
»    BiG Martisor Party
»    Concurs Valentines Day
»    BiG Halloween Party
»    BiG Summer Party Sun Tropez
    DESPRE NOI     INFORMATII UTILE     ULTIMELE EVENIMENTE
Pentru noi, sportul este un mod de a trăi. Sperăm să devină și pentru voi. Pentru că nu e nimic mai sănătos decât să transofmi mișcarea într-un stil de viață. Să vii constant la sală, să tragi de tine și să te bucuri de rezultate. Să simți cum corpul tău se transformă, să te simți bine în pielea ta, să trăiești o viață sănătoasă. » Mai mult Oferta companii
Regulament
Presskit
Contact
BiG Martisor Party
BiG Martisor Party
Concurs Valentines Day
Concurs Valentines Day
BiG Halloween Party
BiG Halloween Party
fitness cluj, cycling cluj, zumba cluj, masaj cluj, trx cluj, kangoo jumps cluj, dans cluj, aerobic cluj, sala sport cluj, sala cluj 0745 - 366.000
Home | Orar | Galerie | Servicii | Frumusete | Abonamente | Instructori | Contact


ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!